Prof. Ing. Vladimír KOCOUREK, CSc.
Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Skip to content
  • Úvod a CV
  • Odborné zaměření
  • Publikace
  • Studijní materiály
    • Úvod do potravinářské legislativy
    • Kvalita v laboratorní a výrobní praxi
    • Management jakosti v produkci potravin
    • Jakost odběru a analýzy vzorků v kontrole potravin

Studijní materiály

Úvod do potravinářské legislativy (pro Bc.)

Kvalita v laboratorní a výrobní praxi (pro Mgr.) – od r. 2020 převáděno do e-learning VŠCHT. 

Management jakosti v produkci potravin (pro Mgr.) – předmět ukončen v r. 2019

Jakost odběru a analýzy vzorků v kontrole potravin (pro Ph.D., neaktivní)

Informace a dokumenty na stránkách předmětů jsou určeny pouze pro výuku studentů VŠCHT Praha.

Jazyk:

  • Česky (cs)Česky
  • English (en)English

Odkazy

Fakulta
Metrologická laboratoř
PVAC
E-learning
Copyright 2014
Iconic One Theme | Powered by Wordpress